Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Harghita a fost amendat după ce a reclamat, în mod fals, răpirea copilului său

Un bărbat din Odorheiu Secuiesc a fost amendat de poliţişti după ce a reclamat la 112, în mod fals, că i-a fost răpit copilul, a informat Biroul de Presă al IPJ Harghita.

Potrivit sursei citate, la sfârşitul săptămânii, Poliţia Odorheiu Secuiesc a fost sesizată, prin intermediul numărului unic de urgenţă 112, de un bărbat, care a reclamat răpirea copilului său.

O echipă operativă s-a deplasat la faţa locului şi a constatat că situaţia reclamată nu se confirmă, copilul aflându-se la domiciliu împreună cu mama sa şi cu tatăl său, adică acela care a făcut apelul la 112, potrivit Agerpres.

Biroul de Presă al IPJ Harghita a mai arătat că, în urma cercetărilor efectuate, s-a constatat faptul că proprietarul imobilului, care este şi reclamant, a scris pe un perete al casei un mesaj în limba maghiară, folosind vopsea de culoare roşie.

Potrivit fotografiilor postate pe o reţea de socializare, în mesajul respectiv este scris, în limba maghiară: "Copilul meu a fost răpit de securişti".

De asemenea, pe perete apare şi numele unui bărbat.

Bărbatul care a reclamat răpirea a fost sancţionat contravenţional cu suma de 2.000 lei, "pentru nerespectarea prevederilor O.U.G.34/2008, pentru apelarea abuzivă a numărului unic pentru apeluri de urgenţă 112", mai precizează IPJ Harghita.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.