Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Harghita a suferit arsuri într-un incendiu provocat de explozia unei butelii

MAPN
decolarea aeronavei C-27J Spartan din Baza 90 Transport Aerian, pacienți, arși, arsuri, bolnavi

Un bărbat din municipiul Gheorgheni a suferit arsuri pe corp şi a ajuns la spital în urma unui incendiu provocat de explozia unei butelii, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita.

"La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta la acoperişul casei de locuit, pe o suprafaţă de aproximativ 20 de metri pătraţi. Proprietarul, în vârstă de 37 de ani, a suferit arsuri la nivelul membrului superior drept, iar după acordarea primului ajutor calificat la locul evenimentului, a fost preluat şi transportat la Spitalul Municipal din Gheorgheni, pentru îngrijiri medicale de specialitate", se arată în informarea ISU Harghita, informează Agerpres.

La faţa locului au acţionat trei echipaje de pompieri militari din cadrul Detaşamentului Gheorgheni, cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD.

Pompierii au localizat şi lichidat incendiul în mai puţin de o oră, focul distrugând acoperişul terasei şi al casei, pe o suprafaţă de aproximativ 20 de metri pătraţi, uşa de acces în locuinţă, un aragaz şi o butelie.

Incendiul s-a produs, cel mai probabil, în urma exploziei unei butelii care era amplasată, împreună cu aragazul, pe terasa de la intrarea în casă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.