Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din județul Giurgiu după ce a condus fără permis, băut şi a produs un accident

politia

Un bărbat în vârstă de 55 de ani din localitatea Mihăileşti, judeţul Giurgiu, este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat în circulaţie după ce s-a răsturnat cu atv- ul pe DN 6 în localitatea Mihăileşti, conform Agerpres.

"Poliţiştii din cadrul IPJ Giurgiu au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe DN 6, în oraşul Mihăileşti, a avut loc un eveniment rutier, în care a fost implicat un autovehicul. Din primele cercetări a reieşit faptul că, un bărbat, de 55 de ani, din oraşul Mihăileşti, judeţul Giurgiu, a condus un autovehicul, pe DN 6, din direcţia Alexandria către Bucureşti, provocând un eveniment rutier, în urma căruia a rezultat rănirea acestuia', se arată într-un comunicat de presă, emis marţi, de IPJ Giurgiu.

În urma verificărilor în baza de date, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar atv-ul pe care acesta l-a condus este neînmatriculat sau neînregistrat în circulaţie.

Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,29 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au recoltat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat în circulaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.