Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din judeţul Neamţ este acuzat de delapidare: Prejudiciul este de 52.000 lei

politie bun

Poliţiştii IPJ Bacău au finalizat un dosar de cercetare penală în care un bărbat din judeţul Neamţ este acuzat de delapidare, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul principal Cătălina Păduraru.

"Din cercetări a reieşit faptul că bărbatul, în vârstă de 39 ani, din judeţul Neamţ, în timp ce era angajat al unei societăţi din Bacău ce are ca obiect de activitate casă de amanet, respectiv, acordare credite cu primire de bunuri în gaj, şi-ar fi însuşit din patrimoniul societăţii, în mod repetat, mai multe sume de bani, bunuri şi bijuterii, producând un prejudiciu total în valoare de aproximativ 52.000 lei în dauna societăţii angajatoare", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, potrviit Agerpres.ro.

Din această sumă, bărbatul a restituit societăţii păgubite suma de 19.500 lei, a adăugat inspectorul principal Cătălina Păduraru.

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Bacău au înaintat dosarul penal către procurori care vor dispune dacă îl vor trimite în judecată pe bărbat pentru comiterea infracţiunii de delapidare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.