Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Lunca Câlnicului a fost încătuşat după ce a făcut scandal în apropierea unei secţii de votare

catuse politie

Un bărbat din localitatea Lunca Câlnicului s-a ales cu dosar penal după ce, în urma scandalului pe care l-a făcut în apropierea unei secţii de votare, un jandarm a fost nevoit să tragă un foc de avertisment şi, în cele din urmă, să-l încătuşeze.

"În apropierea unei secţii de votare amplasată pe raza localităţii Lunca Câlnicului din judeţul Braşov, o persoană de sex masculin ar fi proferat injurii şi expresii jignitoare şi mesaje ce conţineau aspecte de natură electorală către persoanele aflate în proximitate. Persoana în cauză a fost avertizată verbal, în repetate rânduri, de către jandarmul aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu la secţia de votare, bărbatul continuând să se manifeste agresiv verbal", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Alina Ivan, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Breaking news pe București, de la Cozmin Gușă: ‘Le-am aflat pe surse’ .

Conform sursei citate, jandarmul a procedat la încătuşarea persoanei în cauză, moment în care din curtea bărbatului a ieşit un câine, care s-ar fi repezit către omul legii.

"Acesta, observând animalul îndreptându-se către el, a efectuat un foc de avertisment, procedând apoi la încătuşarea persoanei, care a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 57 ani, din localitatea Lunca Câlnicului. În urma incidentului nu au fost înregistrate victime şi nici pagube materiale", a precizat sursa citată.

În urma incidentului, poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Feldioara efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt şi luarea măsurilor legale ce se impun, sub coordonarea unităţii de parchet competente, a menţionat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.