Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Mureș, atacat de animale sălbatice a fost găsit mort lângă o stână

Facebook
ambulanta salvare

Un bărbat în vârstă de 80 de ani din localitatea Gorneşti a fost găsit, duminică, fără viaţă în apropierea unei stâne, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Mureş.

Dispariţia bărbatului a fost semnalată de fiul său, iar poliţiştii nu exclud posibilitatea ca acesta să fi fost atacat de animale sălbatice, scrie Agerpres.ro.

"În data de 25 iulie a.c., în jurul orei 00,05, poliţiştii din Mureş au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că tatăl său, de 80 de ani, din Gorneşti, lipseşte de la stână. De îndată, s-a constituit o echipă de cercetare, formată din 11 poliţişti (dintre care un criminalist cu un câine de urmă), patru jandarmi, patru reprezentanţi de la Salvamont Mureş, un poliţist local şi un paznic de vânătoare, care s-a deplasat la faţa locului, pentru efectuarea de activităţi de căutare. În urma activităţilor, la o distanţă de 300 de metri, a fost identificat bărbatul în cauză, care prezenta multiple leziuni traumatice, la nivelul întregului corp, posibil a fi provocate de animale sălbatice", se arată într-un comunicat de presă al IJP Mureş.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.