Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Neamț, căutat în Italia pentru jaf armat, a fost capturat de polițiștii de frontieră din Sighetu Marmației

politia de frontiera

Lucrătorii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au identificat şi predat autorităţilor un bărbat din judeţul Neamţ, căutat de autorităţile italiene pentru săvârşirea infracţiunii de jaf armat, potrivit agerpres.ro.

Citește și:  Gabriela Firea, ACUZAȚII BOMBĂ la adresa lui Carmen Dan: 'Când am spus că am fost filată, toți au râs. Acum s-a demonstrat'

Conform aceleiaşi surse, luni, în jurul orei 21.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, judeţul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor Mihai R., în vârstă de 36 de ani, din judeţul Neamţ.

"În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele acestuia a fost emis în luna februarie 2019, de către autorităţile din Italia, un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de jaf armat şi infracţiuni contra proprietăţii", menţionează comunicatul.

Drept urmare, persoana în cauză a fost predată unui echipaj al Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.