Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din oraşul Tulcea a fost internat după ce a scăpat un incendiu de sub control

ISU Cluj Twitter
Incendiu Pata Rât Cluj

Un bărbat din oraşul Tulcea a fost internat la spital, luni după-amiază, după ce a suferit arsuri de gradul doi pe piciorul stâng, în timpul unui incendiu de igienizare pe care l-a scăpat de sub control potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, Florentin Daciu, a anunţat că incendiul a cuprins o suprafaţă de circa un hectar şi ameninţa să se extindă la vecinătăţi.

"Un bărbat, în încercarea de a igieniza prin ardere, a scăpat focul de sub control, suferind arsuri de gradul II la nivelul piciorului stâng", a precizat reprezentantul ISU Delta.

Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din municipiul Tulcea, pentru îngrijiri de specialitate.

Pentru stingerea incendiului, ISU Delta a intervenit timp de aproape două ore cu şapte pompieri, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD.

ISU Delta le reaminteşte celor care utilizează focul pentru arderea vegetaţiei uscate că trebuie să ţină cont de condiţiile meteorologice şi să folosească focul doar atunci când nu este vânt, să parceleze miriştea pe care intenţionează săo incendieze, să izoleze zona de ardere şi să stingă total focul înainte de a părăsi locul igienizat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.