Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Prahova a murit strivit de TIR-ul lăsat în pantă, neasigurat: Bărbatul încerca să umple cu aer sistemul de frânare

tir

Un bărbat de 52 de ani, din Prahova, a murit, marți, după ce a fost strivit de un TIR lăsat neasigurat în pantă. Bărbatul încerca să umple cu aer sistemul de frânare, când camionul a luat-o la vale, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Reprezentanții Ambulanței Prahova au transmis că accidentul s-a produs în localitatea Predealul Sărari, iar bărbatul în vârstă de 52 de ani a fost strivit de TIR.

Citește și: Isărescu despre repatrierea rezervei de aur: ‘vom respecta legea, așa cum a votat Parlamentul’

„Era în stop cardiorespirator iresuscitabil, traumatism toracic forte prin strivire. Am intervenit cu un echipaj cu asistent iar ulterior cu un echipaj cu medic”, au precizat sursele citate.

La rândul lor, reprezentanții Poliției Prahova au declarat că accidentul a avut loc în timp ce bărbatul încărca cu aer sistemul de frânare al TIR-ului, parcat la bărbat acasă.

Citește și: Liviu Dragnea, supus torturii în închisoare

„Se pare că vehiculul ar fi fost neasigurat corespunzător, fapt pentru care s-a deplasat aproximativ 6 metri strivind conducătorul între capul tractor și gardul imobilului”, au transmis reprezentanții IJP Prahova.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.