Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din România a ajuns la spital cu vibratorul in anus: aparatul era pornit /FOTO

Isai Hernández / Panthermedia / Profimedia
durere rect

Situație stânjenitoare pentru un bărbat din Botoșani. A ajuns în secția de Urgențe a Spitalului Municipal din oraș din cauza unui incident cu un vibrator. Acest incident neplăcut l-a adus la spital pe bărbat, într-o situație pe care nimeni, cu atât mai puțin un bărbat, nu și-ar fi dorit să o trăiască.

Individul, în vârstă de peste 50 de ani, și-a depășit toate sentimentele de rușine și a sunat la serviciul de urgență 112 dintr-o localitate apropiată de municipiul său. Originar din Suceava, el se afla în vizită la o femeie într-o localitate din apropierea Botoșaniului. Din motive cunoscute doar de ei, bărbatul a introdus în rect un vibrator de 20 de centimetri lungime. În scurt timp și-a dat seama că lucrurile nu merg bine și că nu poate scoate jucăria. Într-o situație din ce în ce mai stânjenitoare, el a sunat la 112, solicitând asistență medicală pentru a fi transportat la secția de Urgențe. O ambulanță l-a preluat, dar starea sa se înrăutățea pe măsură ce pulsațiile vibratorului deveneau tot mai neplăcute, notează Monitorulbt.ro.

Echipa medicală l-a preluat imediat, având în vedere caracterul urgent al situației. Chiar dacă povestea părea comică, aceasta prezenta și un risc real. Pentru a face situația și mai jenantă, vibratorul continua să funcționeze. Așa că, pe durata consultațiilor, situația rămăsese neschimbată.

Personalul din cadrul Unității de Primiri Urgențe a încercat să scoată obiectul pe aceeași cale, dar fără succes. Bărbatul a fost supus unei examinări imagistice, care a relevat riscul ca obiectul să se împingă mai adânc și să provoace leziuni intestinale sau abdominale. Deoarece zona în cauză este bine vascularizată, exista și riscul unei hemoragii grave. Prin urmare, bărbatul a fost dus direct în sala de operații, unde chirurgii au intervenit pentru a înlătura obiectul cu cât mai puține riscuri pentru sănătatea și integritatea lui. "Pacientul a fost dus în sala de operații, unde am efectuat o intervenție chirurgicală pentru a îndepărta obiectul. Din fericire, am reușit să-l extragem pe aceeași cale. În prezent, pacientul este în afara oricărui pericol", a explicat medicul specialist Izabela Afrăsinei de la Secția de Chirurgie Generală a Spitalului Județean de Urgență.

Cazuri similare în județ

Situția nu este atât de rară pe cât ar putea părea la prima vedere. Personalul medical a fost confruntat în recenta perioadă cu cazuri în care pahare sau chiar borcane de sticlă au fost introduse în zona dorsală a pacienților. În majoritatea cazurilor, intervenții chirurgicale au fost necesare pentru a extrage aceste obiecte în condiții de siguranță. Chiar în toamna anului 2021, în plină pandemie, un bărbat în vârstă de 44 de ani din Botoșani a ajuns într-o situație similară. El și-a introdus un vibrator pe care nu a mai putut să-l scoată. Similar cu situația descrisă, jucăria erotică a fost înlăturată încă funcțională.

content-image

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.