Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din San Francisco, arestat după ce a fost prins circulând pe bancheta din spate a unei Tesla a repetat isprava după ce a fost eliberat

smartradio.ro
masina politie

Un bărbat din San Francisco a fost arestat după ce polițiștii l-au surprins circulând pe bancheta din spate a autoturismului său Tesla. După ce a fost eliberat din închisoare, Param Sharma a cumpărat un alt autoturism Tesla și l-a folosit în aceeași manieră. Tesla vinde mașini care au un modul ce le oferă capacitatea de a se conduce singure. Dar asta nu face autoturismele autonome și este obligatoriu ca șoferul să fie la volan, potrivit legilor americane.

Sharma spune că este „foarte bogat” și va continua să cumpere noi mașini Tesla, pe care le va „conduce” tot de pe bancheta din spate. Autoritățile i-au confiscat deja autoturismul cu care l-au surprins prima dată.

După ce a fost eliberat din închisoare, americanul s-a prezentat la un interviu pentru canalul local de știri KTVU circulând pe bancheta din spate. Bineînțeles, într-o Tesla nouă. El a declarat că joi, în ziua eliberării din închisoare, și-a achiziționat un alt autoturism Tesla Model 3, celaltă fiind sub sechestrul poliției.

„Am fonduri nelimitate pentru achiziționarea de Tesla. Dacă îmi iei mașina, o să-mi cumpăr alta. Așa merg lucrurile”, a spus Sharma.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.