Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Suceava a fost prins de jandarmi după ce a tâlhărit femeia care vinde icoane la Mănăstirea Sf. Ioan

houstonchronicle.com
extradare catuse

Un bărbat din judeţul Bacău a fost reţinut de jandarmi şi predat poliţiştilor, luni, după ce a tâlhărit o femeie care vindea obiecte bisericeşti în magazinul Mănăstirii ''Sf. Ioan cel Nou'' din incinta lăcaşului de cult. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Suceava, lt. Nicoleta Andronic, a precizat că o patrulă de jandarmerie, aflată în misiune în zona centrală a municipiului Suceava, a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat provoacă scandal în încinta lăcaşului de cult, conform Agerpres.

La faţa locului, jandarmii l-au identificat pe bărbat ca fiind E.C., în vârstă de 35 de ani, cu domiciliul în comuna Berzunţi, judeţul Bacău, Acesta a ameninţat-o pe femeia care vindea obiecte bisericeşti în spaţiul special amenajat în acest sens, a lovit-o cu un baston din lemn pe care îl avea asupra sa şi, prin violenţă, a obligat-o să îi dea toţi banii rezultaţi din vânzarea obiectelor bisericeşti, după care a fugit.

Pe baza semnalmentelor oferite de femeie, în scurt timp, jandarmii l-au indentificat pe bărbat în apropierea lăcaşului de cult, asupra sa fiind găsită întreaga sumă de bani sustrasă, respectiv 800 de lei. În cauză s-au întocmit actele de sesizare privind săvârşirea unei fapte susceptibile de a fi infracţiunea de tâlhărie, iar bărbatul a fost predat Poliţiei Municipiului Suceava pentru continuarea cercetărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.