Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Vâlcea este cercetat penal, după ce a plecat din pensiunea în care se afla în carantină

facebook
justitie dosar penal

Procurorii din Drăgăşani au înregistrat, marţi, un dosar pentru pentru infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor în cazul unui bărbat care a părăsit pensiunea în care a fost plasat în carantină la o zi de la sosire, potrivit unui comunicat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani.

Bărbatul, din oraşul Călimăneşti, a fost plasat în carantină pe 5 iunie la o pensiune din municipiul Drăgăşani şi pe 6 iunie a părăsit pensiunea, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Klaus Iohannis, anunț oficial! Starea de alertă se prelungește! Se redeschid mall-urile, grădinițele private și piscinele .

"În fapt, în cauză s-a reţinut că la data de 6 iunie 2020, numitul G.M.B din oraşul Călimăneşti, jud. Vâlcea a părăsit pensiunea 'Casa Ana' din municipiul Drăgăşani, judeţul Vâlcea unde a fost plasat în carantină instituţionalizată la data de 5.06.2020, nerespectând astfel măsurile de carantină dispuse faţă de el", se precizează în comunicat.

Urmărirea penală în cauză este efectuată poliţişti cadrul Poliţiei Drăgăşani, sub supravegherea unui procuror. În dosar poliţiştii s-au sesizat din oficiu.

Procurorii din Drăgăşani au mai înregistrat un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor şi în luna martie, când un bărbat care trebuia să stea în izolare la domiciliu pentru că se întorsese din Italia a ieşit cu soacra la cumpărături.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.