Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Vrancea a fost arestat după ce a aruncat cu pietre și ar fi lovit cu pumnul un polițist

Politia Română
politia

Un bărbat din județul Vrancea a aruncat cu pietre și ar fi lovit cu pumnul un polițist care i-a cerut să oprească muzica dată foarte tare. Agentul a răspuns unui apel al cetățenilor, deranjați de zgomotul produs în casa din vecinătate. Bărbatul a fost reținut și apoi a fost arestat preventiv.

Potrivit IPJ Vrancea, bărbatul de 37 de ani, din comuna Sihlea, este cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. În urmă cu câteva zile, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Sihlea au fost sesizați cu privire la faptul că liniștea locuitorilor este tulburată de muzică difuzată la intensitate ridicată într-un imobil, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Virgil Musta, după recordul de pacienți la ATI: Paharul s-a umplut. Nu ştim ce facem în continuare

Agentul care s-a deplasat la imobilul respectiv i-a solicitat proprietarului să oprească muzica. Una dintre persoanele care se aflau în interior a devenit agresivă, aruncând cu pietre.

De asemenea, bărbatul ar fi lovit agentul de poliție cu pumnul, provocându-i leziuni la brațe. În plus, agresorul ar fi pătruns fără drept in curtea unui imobil și s-ar fi manifestat agresiv față de două persoane, tulburând ordinea și liniștea publică.

Ulterior, polițiștii l-au imobilizat și l-au dus la o unitate medicală. Agentul de poliție atacat nu a suferit leziuni care să necesite asistență medicală de specialitate.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar marți a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.