Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat din Vrancea a fost arestat preventiv pentru încălcarea ordinului de protecţie şi alte infracţiuni

politie bun

Un bărbat de 50 de ani a fost arestat preventiv după ce a intrat peste fosta soţie în casa acesteia, deşi avea ordin de protecţie şi era arestat la domiciliu, informează, joi, IPJ Vrancea.

"La data de 9.08.2022, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Goleşti au fost sesizaţi de către o femeie, din judeţul Vrancea, cu privire la faptul că în noaptea de 08/09.08.2022 fostul soţ a pătruns fără drept în curtea şi în locuinţa acesteia, de două ori (ora 00:00 şi ora 5:20), încălcând astfel ordinul de protecţie emis de către Judecătoria Focşani în data de 08.03.2022, pentru o perioadă de 6 luni", precizează IPJ Vrancea.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constat că faţă de bărbat exista şi o măsură dispusă în luna iulie de către Judecătoria Focşani privind arestul la domiciliu pentru o perioadă de 60 zile, conform Agerpres.

"În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, evadare şi încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a oricăreia dintre măsuri", informează IPJ Vrancea.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar joi s-a dispus măsura arestului preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.