Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat fără permis a provocat un accident pe DN 15A şi a distrus gardul unui imobil

www.news.ro
Accident mortal Fagaras

Un bărbat de 31 de ani din localitatea Viile Tecii, judeţul Bistriţa-Năsăud, care nu deţine permis de conducere, a provocat vineri după-masă un accident rutier pe DN 15A, în urma căruia el şi un pasager din maşină au fost răniţi, iar gardul unui imobil a fost distrus, potrivit Agerpres.

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, cercetările la faţa locului au arătat că bărbatul de 31 ani a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a ieşit în afara părţii carosabile, a lovit un cap de pod, după care s-a răsturnat cu maşina peste gardul unei case.

În urma accidentului, bărbatul aflat la volan şi un pasager în vârstă de 18 ani au fost răniţi şi transportaţi la spital.

Vezi si: Ludovic Orban anunță ȘOMAJ TEHNIC pentru cei mai mulți bugetari: Cine NU va fi atins de noua decizie a Guvernului

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dar s-a ales cu dosar penal pentru conducere fără permis şi vătămare corporală din culpă.

În plus, poliţiştii vor verifica dacă bărbatul de 31 de ani şi pasagerul de 18 ani au respectat restricţiile de circulaţie stabilite prin ordonanţe militare, în caz contrar urmând să fie sancţionaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.