Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat fără permis, urmărit ca-n filme de polițiști: s-a oprit cu mașina direct într-o casă

politie bun

Un bărbat de 37 de ani care nu are permis de conducere a fost urmărit de polițiști peste 25 de kilometri în noaptea de luni spre marți după ce a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii. Acesta s-a oprit cu mașina într-o casă.

Potrivit IPJ Olt, în noaptea de luni spre marți, polițiștii i-au făcut semn să oprească unui șofer în comuna Dăneasa, dar acesta și-a continuat deplasarea, informează Mediafax.

Polițiștii au plecat în urmărirea acestuia prin comuna Dăneasa și Radomirești, pe Drumul Național 6 – European 70, unde, după aproximativ 25 de kilometri, în comuna Mihăiești, mașina a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un gard și într-o casă nelocuită.

Polițiștii l-au identificat pe șofer ca fiind un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din Slatina, care nu posedă permis de conducere. Acesta se afla singur în mașină și a refuzat testarea cu aparatul etilotest.

În urma evenimentului, bărbatul a necesitat acordarea de îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă și distrugere din culpă, fiind continuate cercetările.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.