Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost arestat preventiv pentru înşelăciune, după ce a pretins că este inspector de trafic

cancan.ro
rutiera

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost arestat preventiv pentru înşelăciune, după ce s-a prezentat drept inspector de control al traficului pe Podul Prieteniei şi a pretins unui cetăţean bulgar suma de 1.500 de lei pe motiv că acesta ar fi depăşit viteza pe pod, informează, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Giurgiu.

"Poliţia Municipiului Giurgiu a fost sesizată telefonic de către o femeie, din municipiul Bucureşti, cu privire la faptul că, în noaptea de 15 spre 16 iulie 2022, ora 02,00, concubinul său, de naţionalitate bulgară, a intrat în ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu- Ruse, Bulgaria, iar în momentul când a dorit să alimenteze autoturismul, a fost abordat de către un bărbat, în ţinută civilă, care s-a prezentat a fi inspector de control al traficului de pod. Motivând faptul că cetăţeanul bulgar ar fi depăşit viteza legală pe pod, i-ar fi solicitat acestuia 1.500 de lei", se arată într-un comunicat de presă al IPJ, potrivit Agerpres.ro.

Din primele cercetări efectuate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale a reieşit faptul că, în noaptea de 15 spre 16 iulie, în timp ce se afla în staţia de alimentare cu carburant, cetăţeanul bulgar i-ar fi înmânat bărbatului care s-a prezentat inspector de control al traficului de pod suma de 1.500 de lei.

Presupusul inspector de control al traficului a fost identificat ca fiind un bărbat de 41 de ani din municipiul Giurgiu.

Acesta a fost reţinut şi prezentat instanţei de judecată, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.