Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat rătăcit cu o ambarcaţiune pescărească pe Dunăre, salvat de poliţiştii de frontieră

politiadefrontiera.ro
politia de frontiera ambarcatiune
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Timişoara, Mihaela Leş, a declarat, joi, că miercuri, în jurul orei 17,40, Sectorul Poliţiei de Frontieră Moldova Nouă a fost sesizat telefonic prin numărul unic de urgenţă 112 despre faptul că o persoană de sex masculin, cu o ambarcaţiune pescărească, s-a pierdut pe fluviul Dunărea,între localităţile Divici şi Baziaş, vizibilitatea fiind redusă din cauza ceţei.

Imediat, poliţiştii de frontieră au intervenit pe apă cu o ambarcaţiune din dotare care s-a deplasat pentru salvarea persoanei în condiţii de vizibilitate redusă, precum şi cu un echipaj terestru care s-a deplasat la malul Dunării, unde a pus în funcţiune semnalele luminoase şi acustice şi a ţinut legătura telefonic cu cetăţeanul din barcă pentru localizare.

"În jurul orelor 18,10, cu ajutorul radarelor, s-a reuşit descoperirea ambarcaţiunii pe direcţia km. fluvial 1060.5, după care a fost condusă la mal în condiţii de siguranţă. În ambarcaţiune se afla un bărbat, cetăţean român, în vârstă de 63 de ani, care prezenta semne de oboseală, dar nu a solicitat îngrijiri medicale, fiind transportat în siguranţă la mal", a precizat Mihaela Leş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.