Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat s-a ales cu dosar penal, după ce a împușcat un câine

pistol, impuscat, arma

Un bărbat din comuna gălăţeană Lieşti s-a ales cu dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce a împuşcat un câine, se arată într-un comunicat transmis luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, scrie Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Lieşti au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat, de 36 ani, din comuna Lieşti, ar fi folosit un pistol pentru a împuşca un câine, în apropierea locuinţei sale. 

Ca urmare a sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde l-au identificat pe respectivul bărbat, acesta confirmând că deţine la domiciliul său o astfel de armă, cu muniţia aferentă. Poliţiştii au ridicat pistolul, de tip revolver, neletal, calibrul 9 mm, precum şi 24 de cartuşe, în vederea continuării cercetărilor.

Citește și: Avocatul lui Nicușor Constantinescu, detalii despre audierea fostului baron la DNA: 'Este vorba de 2 dosare penale, într-unul e inculpat, în altul suspect'

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor pentru că verificările făcute în bazele de date ale poliţiei au relevat faptul că persoana respectivă nu este posesoare legală de arme şi muniţii letale sau neletale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.