Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat s-a aruncat în gol de la etajul al doilea al Spitalului Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin - A suferit mai multe leziuni

spitale

Un pacient în vârstă de 85 de ani, internat la Secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean Drobeta Turnu Severin, s-a aruncat în gol de la etajul al doilea al unităţii medicale. În urma căderii a suferit mai multe leziuni. Poliţiştii au deschis o anchetă, potrivit news.ro.

”La data de 11 noiembrie a.c., ora 03.30, Poliţia Municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat, de 85 de ani, s-a aruncat în gol de la etajul 2 al Spitalului Judeţean de Urgenţă Drobeta-Turnu Severin. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică, care au constatat că cele sesizate se confirmă. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că un bărbat, de 85 de ani, pacient la Secţia de Chirurgie a Spitalului Judeţean, s-a aruncat în gol de la etajul 2 al unităţii spitaliceşti, căzând pe plafonul etajului 1”, a transmis, vineri, IPJ Mehedinţi.

Ca urmare a căderii în gol, bărbatul a suferit mai multe leziuni.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea identificării tuturor cauzelor şi împrejurărilor ce au condus la producerea evenimentului, urmând ca la definitivarea acestora să se propună măsurile corespunzătoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.