Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat şi două femei din Siria au fost depistaţi la frontiera Giurgiu cu documente bulgăreşti

Un bărbat în vârstă de 36 de ani şi două femei cu vârste de 18, respectiv 24 de ani, din Siria, au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră giurgiuveni în timp ce încercau să intre ilegal, în România, prin PTF Giurgiu, cu documente de identitate bulgăreşti.

"În noaptea de luni spre marţi, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, un bărbat la volanul unui autoturism marca Mercedes, iar în maşină se mai aflau, ca şi pasageri, două femei. Toţi trei s-au legitimat cu documente de identitate eliberate de autorităţile din Bulgaria, dar, din analiza documentelor de călătorie, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că persoanele nu sunt aceleaşi cu cele din fotografiile cărţilor de identitate prezentate", se arată într-un comunicat de presă, emis marţi, de ITPF Giurgiu, informrază Agerpres.

În urma verificărilor a fost stabilit faptul că atât bărbatul în vârstă de 36 de ani cât şi cele două femei cu vârste de 18, respective 24 de ani, sunt cetăţeni sirieni.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor în cauză, iar conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei de stat, aceştia au fost preluaţi de către autorităţile bulgare în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.