Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat suspect de infectare cu noul coronavirus s-a ales cu dosar penal, după ce a fugit din spital

112 politia politie

Un argeşean în vârstă de 27 de ani, suspect de infectare cu noul coronavirus, este cercetat penal după ce a fugit din spitalul în care era internat.

"A fost întocmit un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor pentru un bărbat dintr-o comună din nordul judeţului. Deşi era suspect COVID, acesta a plecat din Spitalul Municipal Câmpulung, unde era internat, fără acordul medicilor. A fost găsit de poliţişti acasă şi internat din nou în spital", se arată într-un comunicat al Instituţiei Prefectului Argeş, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Marcel Vela reacționează la punerea sub control judiciar a vlogger-ului Colo: Doresc să trag un mare semnal de alarmă

Conform aceleiaşi surse, în ultimele 24 de ore au fost verificate 1.453 de persoane din judeţ cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină. Poliţiştii au aplicat trei sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 4.000 de lei, pentru nerespectarea măsurii izolării. "Este vorba, în primul caz, despre un bărbat de 29 de ani, dintr-o comună din Argeş, care a părăsit adresa la care figura în izolare, acesta fiind sancţionat cu o amendă de 2.000 de lei. Un bărbat de 38 de ani a fost depistat într-un oraş din Argeş, deşi figura în izolare în alt judeţ. (...) Un bărbat de 51 de ani a fost depistat pe raza unui oraş din judeţ, deşi figura în izolare în altă localitate", se mai precizează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.