Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat suspectat că a incendiat o casă, reţinut pentru tentativă de omor

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse
"La data de 8 martie a.c., în jurul orei 18,20, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Români au fost sesizaţi cu privire la faptul că la un imobil, din localitatea Bahna, a izbucnit un incendiu. Un bărbat de 55 de ani, din Bahna a fost reţinut, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat, cercetările fiind preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspector Ramona Ciofu.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ a informat că incendiul din comuna Bahna a fost anunţat la 112, la faţa locului intervenind pompierii din Roman.

"Incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperiş şi în interiorul a două camere, cu posibilitatea propagării la întreaga locuinţă. Forţele de intervenţie au acţionat pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Au ars: 170 mp din acoperişul casei (confecţionat din lemn şi acoperit cu plăci de azbociment) şi bunurile din cele două camere (mobilier, articole de îmbrăcăminte şi obiecte de uz casnic)", se arată într-o informare transmisă de ISU Neamţ.

Conform aceleiaşi surse, doi bărbaţi, de 73 şi 51 de ani, au suferit arsuri uşoare. Ei au primit îngrijiri medicale de la membrii echipajului SMURD, ulterior fiind transportaţi la spitalul din Roman.

Pompierii au ajuns în baza investigaţiilor preliminare că acţiunea intenţionată a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.