Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat suspectat că ar fi ucis, cu mai multe lovituri de cuţit, un tânăr în vârstă de 17 ani din Sălaj

Inquam Photos, George Călin
Cuțit, Inquam Photos, George Călin

Un bărbat suspectat că ar fi ucis, cu mai multe lovituri de cuţit, un tânăr în vârstă de 17 ani din Şimleu Silvaniei, iar apoi i-ar fi aruncat cadavrul sub un pod, a fost reţinut pentru 24 de ore de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, informează Agerpres.

"În sarcina acestuia s-a reţinut faptul că, în noaptea de 7 spre 8 noiembrie, pe fondul unui conflict pe care l-a avut cu cu victima (...), i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu un cuţit în zona capului, provocându-i un traumatism cranio-cerebral cu fracturi intrusive şi cu o hemoragie subarahnoidiană, cu consecinţa decesului victimei. Ulterior decesului victimei, cadavrul a fost aruncat de către inculpatul RSF sub un pod din apropierea căii ferate, organele de poliţie fiind anunţate despre existenţa cadavrului abia în data de 12 noiembrie, când acesta a fost descoperit întâmplător de o persoană care trecea prin zona respectivă", se arată într-un comunicat transmis luni de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj.

Potrivit sursei citate, inculpatul s-a predat benevol la Poliţia Şimleu Silvaniei în cursul zilei de duminică, după ce fusese identificat de procurori şi dat în consemn.

Procurorii au formulat, luni, o propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru 30 de zile, sesizând judecătorul de dreptul şi libertăţi de la Tribunalul Sălaj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.