Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un baron PSD anunţă că-şi face harakiri dacă pierde şi în turul 2

harakiri

Preşedintele PSD Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, care este şi preşedinte al Consiliului Judeţean, a declarat luni că, dacă organizaţia pe care o conduce va pierde şi în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, îşi va depune mandatul.

După primul tur al acestor alegeri, Klaus Iohannis a obţinut 44,68% din voturile bistriţenilor, iar Victor Ponta 36,28% din sufragii.

"Dacă pierd alegerile în turul doi, îmi depun mandatul de preşedinte al PSD. Înseamnă că nu mă pricep şi trebuie să-mi depun mandatul. Dar asta nu pentru că mă provoacă cineva, ci pentru că simt că trebuie să fac lucrul acesta. (...) Cel mai mult sunt dezamăgit de mine însumi şi atât. Tot timpul, liderul trebuie să-şi asume totul. În judeţul Bistriţa-Năsăud, PSD este condus de o echipă, dar eu sunt liderul", a spus Moldovan, potrivit Agerpres.

Întrebat unde a greşit în această campanie electorală, Radu Moldovan a răspuns că cel mai probabil nu a înţeles populaţia judeţului, dar este convins că Victor Ponta va deveni viitorul preşedinte al României.

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, s-a impus în judeţ atât în municipiul Bistriţa, cât şi în oraşele Năsăud şi Sângeorz-Băi - toate trei conduse de primari social-democraţi, precum şi în alte 23 de comune.

În municipiul Bistriţa, unde locuieşte o treime din populaţia judeţului, Klaus Iohannis a obţinut 48,81%, în timp ce Victor Ponta a obţinut 27,88%.

Victor Ponta a câştigat primul tur în oraşul Beclean şi în 32 de comune, alte două comune l-au dat câştigător pe Călin Popescu Tăriceanu, iar într-o comună, cu populaţie majoritară de etnie maghiară, pe primul loc s-a clasat Kelemen Hunor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.