Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un baron PSD prezintă achizițiile de traseiști. Reacția PNL: ”Proxenetul prezintă curvele”

Traseism_politic

Cu o săptămână înainte să expire termenul până la care aleşii locali pot să-şi depună cereri pentru a trece într-un alt partid, preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, a prezentat bilanţul migranţilor spre partidul pe care îl conduce.

"Până azi (n.r. joi), au depus toate documentele şi au trecut la PSD 63 de consilieri locali şi 9 primari. Astfel că PSD, cu 24 de primari, este pe al doilea loc în judeţ, la egalitate cu UDMR şi după PNL. Dar, cu informaţiile pe care le am, discuţiile sunt să ajungem la 26, poate chiar 28 de primari, aproape de a ajunge partidul cu cel mai mare număr de primari", a declarat Mang, joi, într-o conferinţă de presă.

La solicitarea jurnaliştilor, Mang a deconspirat care sunt 8 din cei 9 primari de acum pesedişti: foştii pedelişti Arsenie Maroşan din Balc, Mihai Faur din Husasău de Tinca, Aurel Popa din Săcădat, Gheorghe Huple din Ciumeghiu, Aurel Ille din Tărcaia, Sorin Sarca din Borod, fostul PC-ist Cristian Paul din Lăzăreni şi fostul liberal Teodor Matica din Avram Iancu.

Senatorul PNL, Cristian Bodea, a reacționat dur la anunțul lui Mang. ”Pentru ca Ponta a legalizat prostitutia prin Ordonanta de Urgenta... primul proxenet bihorean isi prezinta, cu fudulie, "curvele"...”, susține Bodea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.