Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bicicist s-a accidentat pe traseul din Postăvaru, anunță Salvamont Poiana Brașov

News.ro
salvamont

Un bicicist s-a accidentat pe traseul din Postăvaru unde imediat după plecare, la unul dintre kicker-ele amenajate, a ratat aterizarea, anunță salvamontiștii, care recomandă purtarea întregului echiament de protecție, nu doar a căștii.

„Și astăzi vorbim despre o persoană accidentată în timp ce practică ciclismul montan. Aceasta se află pe traseul destinat coborârii din Postavaru, Red Line, unde imediat după plecare, la unul dintre kicker-ele amenajate, a ratat aterizarea. În urmă căderii, ciclistul a suferit un traumatism cranio-cerebral, cu pierderea stării de conștientă, un traumatism de membru inferior și multiple escoriații. După ce i s-a acordat primul ajutor, această a fost coborâtă în stațiune, de unde un echipaj SMURD a preluat-o, în vederea transportului către unitatea spitalicească, pentru mai multe controale de specialitate”, anunță Salvamont Poiana Brașov.

Salvamontiștii le recomandă bicicliștilor purtarea întregului echiament de protecție, nu doar a căștii, relatează Mediafax.ro.

„Deoarece vorbim despre un sport în care gradul riscului de accidentare este unul considerabil, reamintim necesitatea purtării întregului echipament de protecție. Observăm că foarte mulți practicanți poartă doar cască. Atragem atenția că multe dintre traumatismele suferite ar putea fi evitate sau măcar reduse, dacă pe lângă cască ar avea și genunchere, cotiere, mănuși și nu în ultimul rând protecție de spate”, potrivit sursei citate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.