Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un biciclist a fost lovit mortal de o maşină pe un bulevard

libertatea.ro
accident masina

Un biciclist de 54 de ani a fost lovit mortal de o maşină, duminică dimineaţă, pe Bulevardul Comercial din Roşiori de Vede, informează IPJ Teleorman.

"Poliţia Municipiului Roşiori de Vede a fost sesizată, prin 112, cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe Bulevardul Comercial, în localitate. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Rutier care au stabilit, preliminar, că: din cauze şi în împrejurări ce vor fi stabilite din cercetări, un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 62 de ani, din Roşiori de Vede (autorizat să transporte persoane în regim taxi, aflat singur în auto), ar fi lovit şi accidentat un biciclist care se deplasa în aceeaşi direcţie de mers, pe Bulevardul Comercial, un bărbat de 54 de ani, din comuna Drăgăneşti de Vede", precizează IPJ Teleorman.

În urma impactului a rezultat decesul pietonului, scrie agerpres.ro.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând faptul că nu se afla sub influenţa alcoolului la momentul producerii accidentului.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roşiori de Vede.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.