Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un biciclist a murit după ce a fost lovit de un tir pe DN 3, în Ilfov

Inquam Photos/ Octav Ganea
medicina legala INML

Un biciclist a murit după ce a fost lovit de un autotren pe Drumul Naţional 3, a informat, marţi, Poliţia Ilfov, potrivit Agerpres.

"Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN3, km 8+350, soldat cu rănirea unei persoane. Imediat, poliţiştii din Pantelimon şi Serviciul Rutier Ilfov s-au deplasat la faţa locului, iar din primele verificări a rezultat faptul că un autotren a lovit un biciclist", precizează Poliţia Ilfov într-un comunicat transmis AGERPRES.

Citește și: ‘Dle Arafat, cu ajutorul dvs și al bunului Dumnezeu, să avem cât mai multe victime’ – Florin Roman a comis-o rău de tot

Potrivit sursei citate, echipajul medical ajuns acolo, în ciuda intervenţiilor efectuate, a fost nevoit să declare decesul victimei, ulterior fiind anunţat Serviciul de Medicină Legală Ilfov.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În prezent, poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov desfăşoară activităţi pentru stabilirea tuturor circumstanţelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, cercetările fiind continuate în cadrul unui dosar penal, deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.