Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bucureștean a dat în radar: Avea o viteză de 111 km/h, deși limita era de 50 km/h

masina politie radar

Un tânăr de 27 de ani, din București, a fost prins conducând un autoturism în orașul Arad cu o viteză de 111 km/h, a anunţat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad. Drumul era limitat la 50 km/h.

În cadrul activităților de monitorizare a vitezei de deplasare pe șoselele din orașul Arad și județ, polițiștii Biroului Rutier au prins, la sfârșitul acestei săptămâni, un bucureștean de 27 de ani, în timp ce conducea un autovehicul pe Calea Aurel Vlaicu, cu viteza de 111 km./h. (+61 km./h.)

Bărbatul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 2.900 de lei, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 90 de zile, scrie mediafax.ro.

A mai fost prins, în afara localității Șiria, un tânăr de 23 de ani, din Pâncota, în timp ce conducea un autovehicul cu viteza de 164 km/h, într-o zonă cu limită de 90. Tânărul a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 1.450 de lei, fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru 120 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.