Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bucureștean a fost prins cu numere false la mașină și a alimentat fără să plătească

autoinsurancedeal.org
politia

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din București, a pus mașinii pe care o conducea plăcuțe de înmatriculare false și a mers într-o stație de carburant din Giurgiu, unde a alimentat și a plecat fără să plătească.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Călugăreni, din Giurgiu, au fost sesizați direct, miercuri dimineața, la ora 3.00, de către un angajat al unei stații de alimentare cu carburant, situată în comuna Adunații Copăceni, județul Giurgiu, cu privire la faptul că un tânăr a alimentat autoturismul cu benzină în valoare de 340 de lei și a plecat fără să achite, potrivit mediafax.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au depistat în trafic șoferul autoturismului, ca fiind un tânăr de 18 ani, din municipiul București.

Tototdată, polițiștii au controlat autoturismului acestuia, unde ar fi descoperit un set de plăcuțe de înmatriculare, iar, în urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit faptul că acestea ar fi false și ar fi fost montate pe autoturism, în momentul alimentării cu carburant.

În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și punerea în circulație a unui vehicul cu număr fals.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.