Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un buzoian și-a ucis tovarășul de pahar cu un cuţit de bucătărie cu lama de 18 centimetri

Radu Pop
news.ro
politia

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a fost arestat preventiv după ce i-a aplicat amicului său, cu care consumase băuturi alcoolice într-un bar din Gara Rîmnicu-Sărat, patru lovituri de cuţit în zona capului, informează luni Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

Potrivit unor surse, cei doi bărbaţi în vârstă de 27 de ani, respectiv 20 de ani s-au întâlnit într-un bar din zona Gării CFR, unde au consumat băuturi alcoolice şi au jucat la jocurile de noroc. La un moment dat, în jurul orelor 19,30, cei doi au părăsit incinta localului, iar tânărul de 20 de ani i-ar fi dat o palmă celuilalt bărbat. În acel moment, inculpatul a răspuns aplicându-i mai multe lovituri de cuţit.

"În seara zilei de 22 aprilie 2023, în jurul orei 19,30, pe fondul unui conflict spontan cu victima, inculpatul a scos un cuţit de bucătărie cu lungimea lamei de 18 cm şi i-a aplicat patru lovituri persoanei vătămate în zona capului, a gâtului şi a spatelui. Persoana vătămată a prezentat leziuni traumatice care s-au putut produce în data de 22 aprilie 2023, prin lovire cu corp tăietor-înţepător, necesitând 22-24 de zile îngrijiri medicale, cu punerea în primejdie a vieţii", precizează comunicatul de presă transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunilor de tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.