Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un caine a rontait o MASINA ... un liberal se REVOLTA

Un liberal care doreste sa candideze la Primaria Sectorului 4 s-a revoltat pe lipsa de actiune a autoritatilor in privinta cainilor comunitari pentru ca acestia ... au rontait o masina. Nu este o gluma. Co-presedintele PNL sector 4 Marius Rogin a sesizat postarea unui cetatean care se plange ca niste caini comunitari i-au rontait masina si i-au distrus-o. Politicianul s-a aratat revoltat de situatie si acuza primaria de sector si Primaria Generala ca nu iau masuri.

content-image

"În Sectorul 4 încă există o problemă a câinilor comunitari. Aceasta nu se rezolvă din cauză că Primăria Sector 4 lasă pe seama Primariei Generale, iar la PMB nu se face nimic. Nici măcar nu contează cine are atribuții, stiu activiști, ONG-uri sau oameni simplii care au făcut mai mult pentru a rezolva această problemă", a scris Marius Rogin pe Facebook.

content-image

Totul a pornit de la postarea unui cetatean din sectorul 4, care este greu de crezut. Cetateanul cere primariei sa hraneasca maidanezii pentru a se evita astfel de distrugeri.

"Cum ar trebui sa te simti intr o dimineata deja urata atunci cand iti gasesti masina in parcare in halul asta. Cainii din sectorul 4 sunt atat de nemancati incat au inceput sa rontaie masini. Acum un sfat ptr primarie...ori dati de mancare la caini ori ii strangeti pe toti", a scris cetateanul.

content-image

Contactat de stiripesurse.ro, primarul sectorului 4 Cristian Popescu Piedone a declarat ca o asemena sesizare privind masini 'rontaite de caini' nu s-a depus la Primarie,  dar mentineaza ca in sectorul pastorit de el cainii comunitari nu sunt mutanti, nu apartin unei specii noi si au mandria lor - nu ar rontai chiar o masina.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.