Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un cal a rămas blocat sub un autoturism în urma unui accident, în Giurgiu

vremeanoua.ro
echipaj descarcerare

Un cal a rămas blocat luni sub un autoturism în urma coliziunii dintre acesta şi un atelaj hipo pe strada Principală din localitatea Podişor, pompierii intervenind pentru a scoate animalul rănit de sub maşină.

'ISU Giurgiu a fost solicitat în această după-amiază să intervină pe strada Principală din localitatea Podişor în urma producerii unui accident rutier. În eveniment au fost implicate un autoturism şi un atelaj hipo. În urma accidentului, calul a rămas blocat sub autoturism. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Roata de Jos şi Staţiei Mihăileşti, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare, două ambulanţe SMURD şi un echipaj SAJ. În căruţă se afla un bărbat, iar în autoturism erau cinci persoane. Echipajul SAJ l-a asistat medical, la faţa locului, pe conducătorul auto, acesta refuzând transportul la spital. Celelalte persoane nu au fost rănite, dar pompierii au folosit accesoriile specifice pentru a scoate calul rănit de sub autoturism', se arată într-un comunicat de presă emis de ISU Giurgiu.

Calul a fost lăsat în grija unui reprezentant al Primăriei Bucşani, iar pompierii au asigurat măsurile de prevenire a incendiilor prin deconectarea bornelor de la bateria autoturismului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.