Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un camion încărcat cu porci s-a răsturnat la intrarea pe A1, în Argeș - Pompierii au intervenit pentru salvarea animalelor

Foto newsbucovina.ro
Suceava camion pod rupt

Un camion încărcat cu porci s-a răsturnat, joi dimineaţă, la intrarea pe autostrada A1, în zona de sud a municipiului Piteşti, pompierii intervenind pentru salvarea animalelor, potrivit Agerpres.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, la locul accidentului s-au deplasat o autospecială cu modul de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor.

Citește și: DOCUMENTE EXPLOZIVE - Apa pretins potabilă de la fântânile publice din Sectorul 2 NU ESTE POTABILĂ! Conține microbacterii peste limita legală, inclusiv E-Coli

"Nu sunt victime. Autotrenul este răsturnat în afara părţii carosabile. (...) Ar fi vorba despre aproximativ 200 de porci care sunt blocaţi în remorcă. Posibil ca unii dintre ei să fie morţi", au informat reprezentanţii ISU Argeş.

Conform aceleiaşi surse, pompierii încearcă să repună vehiculul pe roţi cu ajutorul unei macarale şi să deblocheze uşile remorcii, pentru a putea muta animalele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.