Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un campion mondial de box, arestat pentru jaf armat

jaf armat

Poliția din Cincinnati (Ohio) a emis un mandat de arestare pe numele lui Adrien Broner, campionul mondial WBA la categoria super-ușoară. Pugilistul este acuzat de jaf armat.

Adrien Broner, 26 ani, care se pregătește la Washington pentru meciul cu Ashley Theophane din 1 aprilie, ar fi amenințat un bărbat cu un pistol, l-a lovit și i-a luat banii din buzunare, înainte de a se retrage într-un club. Boxerul american este o figură controversată a ringului, considerat o copie negativă a fostului campion neînvins Floyd Mayweather, care era considerat consilierul său. Campionul WBA a fost notificat de emiterea mandatului și poate reveni în Cincinnati pentru a se preda voluntar, caz în care va putea rămâne în libertate până la audierea în fața unui judecător. Broner se poate preda și poliției din Washington, care îl poate transfera apoi la Cincinnati.

Meciul din 1 aprilie este acum sub semnul întrebării, până la rezolvarea legală a situației. Broner nu a vrut să comenteze acuzațiile care i se aduc, anunţă RTV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.