Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un candidat din București a încurcat Paștele cu Crăciunul

gafă

Politicienii își fac încălzirea în această perioadă pentru începerea campaniei electorale și se întrec în urări de Paște, care de care mai originale. Dar de aici până la a încurca nașterea Domnului cu învierea Lui, este un drum lung, pe care se pare că l-a parcurs Daniel Băluță, candidatul PSD la Primăria Sectorului 4.

Acesta, în calitate de primar interimar, a împărțit în cutiile poștale ale locuitorilor din Sectorul 4, mai multe felicitări cu urări de Paște. Nu e nici primul și nici ultimul primar care să se folosească de funcția deținută pentru câteva puncte în plus în sondaje. Dar posibil să fie primul care să încurce Paștele cu Crăciunul, sau mai exact Învierea cu Nașterea Domnului:

Screenshot_11

Stiripesurse anunță că această gafă poate avea chiar și urmări penale, deoarece scrisoarea este semnată „Daniel Băluță, primarul Sectorului 4”, fiind interzisă folosirea în campania electorală a numelui instituției pe care o conduci.

Ulterior apariției știrii, Daniel Băluță a cerut un drept la replică prin care neagă că aceste felicitări ar fi realizate de echipa sa și aruncă vina pe...contracandidați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.