Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un celebru artist britanic a fost nevoit să-și ANULEZE concertul în România: Sunt extrem de supărat

www.gettyimages.com
Liam Callagher

Liam Gallagher, fost membru al trupei britanice Oasis, şi-a anulat în ultimul moment concertul pe care trebuia să îl susţină duminică seară, la Festivalul Fall In Love de la Palatul Mogoşoaia, din "motive de securitate legate de scenă", după cum a motivat artistul pe contul său de pe Twitter.

Citește și: SURSE - Complot la șpriț în PSD? Viorica Dăncilă a RĂBUFNIT în CEX-ul de la Mamaia

Cu puţin timp înainte de ora la care era programat să susţină recitalul, Liam Gallagher a publicat pe reţeaua de micro-blogging Twitter următorul mesaj: "Din motive de securitate legate de scenă, am fost sfătuiţi să nu concertăm la festivalul Fall in Love din seara asta. Sunt extrem de supărat că am venit până aici şi nu putem cânta pentru voi, dar siguranţa este pe primul loc".

"Din cauza unor probleme tehnice legate de festival, Liam Gallagher nu va cânta la Festivalul Fall in Love în seara aceasta. Promotorul va încerca să stabilească o nouă dată pentru întoarcerea lui Liam, iar detaliile despre bilete vor fi disponibile în următoarele câteva zile", a fost şi mesajul difuzat de organizatorii evenimentului cu puţin timp înainte de ora programată pentru recitalul lui Gallagher, informează Mediafax.

Legenda Oasis Liam Gallagher urma să cânte pentru prima dată în România la Fall in Love Festival. Idol al multor generații, Liam s-a făcut remarcat pe scena muzicală internațională ca solist al Oasis, una dintre cele mai de succes formații ale anilor ‛90, care a lansat hituri precum "Wonderwall", "Supersonic" și "Don’t look back in anger".

După despărțirea de Oasis, Liam a fondat un nou proiect, numit Beady Eye, care a fost activ până în 2014, perioadă după care a anunțat lansarea single-urilor solo "Wall of Glass" (2017) și "Chinatown" (2017), ambele fiind întâmpinate cu entuziasm și urmate de concerte live la unele dintre cele mai importante festivaluri internaționale. Albumul său de debut solo, "Settle", lansat tot în 2017, s-a dovedit un succes muzical și comercial, ajungând în primele poziții ale UK Album Chart.

Festivalul Fal in Love s-a aflat anul acesta la prima ediţie şi a avut loc sâmbătă şi duminică, la palatul Mogoşoaia. Kaiser Chiefs, Disclosure, Kovacs, Underworld, De La Soul s-au numărat printre artiştii invitaţi la eveniment, care a fost organizat de Alive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.