Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un celebru fotbalist, cercetat de DNA pentru complicitate la abuz în serviciu

fotbal tv

Tibor Selymes va fi anchetat la DNA, într-un accident petrecut în anul 2012. Cazul a fost inițial clasat de oamenii legii din Brașov, însă în urmă cu o lună procurorii nemulțumiți de sentința dată, au redeschis dosarul si l-au mutat la București, potrivit WOWbiz.ro.

Fostul mare jucator al “Generaratiei de Aur” va fi anchetat la DNA, intr-un celebru accident de masina, soldat cu patru raniti, toti militari! Totul s-a intamplat la inceputul anului 2012, insa cazul a fost initial clasat de oamenii legii din Brasov. In urma cu o luna, procurorii, nemultumiti de sentinta data de primul tribunal, au redeschis dosarul si l-au mutat la Bucuresti.

RECHIZITORIU DNA Cu ce se ocupa Sorin Blejnar ca șef al ANAF / DOCUMENT

Fostul jucător va fi cercetat pentru vătămare din culpă, părăsirea locului accidentului și pentru complicitate la abuz în serviciu.

Selymes a fost implicat într-un accident ce circulație. Aflat la volan, a intrat pe contrasens și a lovit un autoturism în care se aflau 4 militari brașoveni. Inițial fosta lui soție a luat vina asupra ei, însă în momentul în care martorii oculari au dat declarații s-a aflat că de fapt el era șoferul.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.