Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un celebru interlop a fost UCIS când se afla în spital: Își făcea operație estetică pentru schimbarea fizionomiei

Un lider al unui cartel mexican a fost asasinat în timp ce se afla pe masa de operație pentru o intervenție chirurgicală estetică menită să-i schimbe fizionomia și ștergerea amprentelor, potrivit autoritățile din Puebla, un stat din centrul Mexicului, relatează AFP. Bărbați înarmați au descins luni după-amiaza în clinica unde Jesus ''El Kalimba'' Martin era operat, ucigându-l pe acesta și alte trei persoane, notează Agerpres.

Citeşte şi: Lovitură dură a judecătorilor pentru Adriean Videanu: Se REDESCHIDE un dosar greu al fostului primar

Bărbatul „își făcea o operație estetică pentru a-și modifica trăsăturile feței și pentru a-și șterge amprentele'' ca să nu mai poată fi identificat, au explicat autoritățile judiciare într-un comunicat. „Personalul medical este de asemenea anchetat''.

Citește și: Detaliu interesant! Cu ce se ocupă ACUM soția lui Mihai Gâdea

Martin era căutat de autorități care îl bănuiau că este liderul unei bande de răufăcători care sparg conductele pentru a fura carburant. Activitate profitabilă, dar riscantă, furtul de combustibil a devenit în Mexic principala problemă în domeniul crimei organizate după traficul de droguri. Ziua de luni a fost scăldată într-o adevărată baie de sânge în statul Puebla, unde 12 persoane au fost ucise, cel mai probabil în timpul unei reglări de conturi între bande rivale în inima cartelului condus de Jesus Martin.

Citește și: Casa Regală face un anunț de proporții! Noi informații despre starea de sănătate a Regelui Mihai

Cinci persoane au fost asasinate în satul Tlaltenango, la o fermă unde autoritățile au găsit tuburi, valve și pompe cu ajutorul cărora sunt sparte conductele, precum și trei mașini furate. Alte trei victime au fost trecători surprinși de focurile de armă, precizează anchetatorii. Autoritățile bănuiesc că atacul a fost pus la cale de un alt lider al cartelului supranumit ''El Irving'', care avea același rang ca și Martin în interiorul organizației. Puebla este cartierul general al furtului de combustibil din Mexic, o activitate în plină expansiune care a păgubit gigantul petrolier Pemex cu 2,4 miliarde de dolari în 2010, potrivit cifrelor furnizate de companie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.