Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un celebru neurolog Român SPULBERĂ deciziile autorităților: VACCINAREA și certificatul verde NU pot fi obligatorii în România

national.ro
constantin popa

Șeful Clinicii de neurologie de la Institutul Național de Neurologie și Boli Cardiovasculare București, prof.dr. academician Constantin Popa, atenționează că în România vaccinarea nu poate deveni obligatorie și că nici certificatul verde nu poate fi impus.

În România nu pot fi obligatorii nici certificatul verde și nici vaccinarea, arată prof. dr. academician Constantin Popa. ”Certificatul verde este în anumite țări obligatoriu, știu foarte bine ce este în Franța, ce este în Germania, acolo este o decizie statală, politică, cu caracter social. La noi nu se poate. Constituția nu permite așa ceva. Lucrurile sunt foarte delicate. Obligativitatea vaccinării nu poate să existe la noi în țară”, ne spune prof. dr. academician Constantin Popa. În ce privește contraindicațiile pentru vaccinarea anti-Covid, reputatul neurolog consideră că, în cazul unui pacient cu comorbidități riscante, medicul poate să îi propună se se mai gândească înainte de a se vaccina. Nu există contraindicații la modul general, ci în funcție de fiecare pacient, arată prof. dr. academician Constantin Popa, conform Național.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.