Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un celebru prezentator a fost bătut de interlopi de față cu copilul său / VIDEO

Caz incredibil în București, acolo unde unui cunoscut prezentator de televiziune, Mihai Heimann, i-a fost răpit fiul de doar șase ani. Bărbatul câștigase în instanță custodia fiului mic.

Mihai Heimann, un cunoscut realizator TV din domeniul auto, cu emisiuni la B1 TV și Național TV, spune că a fost bătut cu bestialitate și copilul i-a fost răpit în plină stradă. Incidentul a avut loc la puțin timp după ce prezentatorul a câștigat în instanță custodia copilului, potrivit Libertatea.

Citește și: Fata lui Corneliu Vadim Tudor a refuzat postul de la Parlament: Vezi motivul

Mihai Heimann s-a aflat în proces de divorț cu soția sa și a câștigat custodia fiului de șase ani.

"Am primit dreptul inițial să iau copilul de două ori pe lună, dar mereu mergeam cu executorul judecătoresc. Soția a pus cinci interlopi să mă atace. M-au lovit în inimă. Copilul mi-a fost luat ca pe un bagaj. Eu m-am ridicat, m-am dus după ei, mi-au blocat drumul. Doi dintre cei cinci atacatori au fost arestați. Problema este că nu știu unde este copilul de două luni", a povestit Mihai Heimann.

Citește și: Detalii noi despre cazul elevei violate din Vaslui: Anunțul făcut azi

Mihai Heimann este divorţat şi are doi copii cu fosta soţie. Dupa patru ani de lupte în justiţie, realizatorul a reuşit să-i reunească pe cei mici, însă cu o lună şi jumătate în urmă, Heimann a reclamat că băiatul cel mic i-a fost luat cu forţa.

„Am luptat 4 ani pentru fiul meu. Am caştigat în apel la divorţ, stabilindu-se astfel definitiv şi executoriu domiciliul lui V.A. Heimann la tata. M-am ocupat de fiul mei imediat, care cu toate că avea 6 ani, dezvoltarea lui verbală şi cognitivă era la nivelul unui copil de 3-4 ani. Pe 23 iulie am fost atacat de cinci interlopi care m-au trântit la pământ, răpind copilul. Acesta se află închis în casa socrilor din judeţul Prahova şi nu reuşesc să-l recuperez.

Citește și: Prima reținere DNA făcută la Primăria Sibiu într-un dosar din mandatul lui Klaus Iohannis

Mi se rupe inima când ştiu cât suferă fiul meu şi după cum vedeţi in fotografie a reuşit să termine grupa mare la gradiniţă. Cica s-a execut hotărârea şi incepe circul de la inceput cu refuzul minorului, consiliere la care fosta soţie nu se va prezenta etc”, a scris Mihai Heimann pe un cont de socializare.

Citește și: BOMBĂ Un fost ministru PDL a fost condamnat la 4 ani de pușcărie

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.