Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un celebru rapper care spunea că Dumnezeu l-a făcut rezistent la gloanțe a murit împușcat / VIDEO

lumanare

Situaţie şocantă peste Ocean. Un rapper celebru a fost ucis în plină stradă după ce a fost împuşcat a 11-oară. Este vorba despre un rapper din orașul american Atlanta, care în trecut a spus că a fost împușcat în 11 situații diferite. El a declarat în urmă cu câteva luni că Dumnezeu l-a făcut „rezistent la gloanțe”. Poliția a anunțat că au un suspect, însă nu a arestat nicio persoană până acum, informează CBS News.

Citește și: Lovitura de imagine la adresa PRO Tv în urma unor acuzații foarte grave! Ce spun reprezentanții companiei

Jibril Abdur-Rahman, în vârstă de 28 de ani, cunoscut sub numele Yung Mazi, a fost găsit mort cu multiple răni prin împușcare în piept, într-o pizzerie din Atlanta. Restaurantul era la mai puțin de 60 de metri de un sediu de poliție, mai mulți polițiști au auzit focurile de armă, însă atacatorul a fugit înainte ca ei să ajungă. Într-un clip pe YouTube, anul trecut, el a spus că a fost împușcat de mai multe ori. „Continui să fiu împușcat din cauza culorii pielii mele, pentru că unora nu le plac bărbații adevărați și pentru că port lucruri scumpe”, a spus el, conform Digi 24.

Citește și: Ministrul german al Agriculturii vine cu acuzații fără precedent : Ce ar fi fost în spatele contaminării ouălelor

Declarația că este „rezistent la gloanțe” a fost făcută pe Twitter, după ce acesta a fost împușcat a unsprezecea oară. Ulterior, el a șters tweetul. În biografia de pe site-ul său, Yung Mazi a povestit cum a decurs recuperarea după ce a fost împușcat în cap. „Glonțul m-a afectat grav. Am învățat să citesc, să scriu și să vorbesc din nou. Încă nu sunt 100 la sută recuperat. Am încercat să fac temele cu fetița mea dar era extrem de dificil. Nu putea număra banii”, afirma rapper-ul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.