Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un centru de diagnostic și tratament din Oradea a lansat tratamentele de fertilizare in vitro unice în zona de Nord-Vest a României

fertilizare in vitro

Un centru de diagnostic și tratament din Oradea a lansat tratamentele de fertilizare in vitro unice în zona de Nord-Vest a României, astfel că aceia care doresc să aibă copii nu mai sunt nevoiți să plece în străinătate pentru această procedură, anunță MEDIAFAX.

Dr. Liana Antal, fondator al centrului de diagnostic și tratament al fertilității din Oradea, a declarat, marți, într-o conferință de presă că o procedură costă 1.900 de euro, existând și posibilitatea plății în rate.

Citește și: Klaus Iohannis, despre activitatea MAI: Deficiențe de ordin managerial, de coordonare și chiar lipsă de profesionalism, în contextul unor situații precum cazul Caracal sau evenimentele din 10 august 2018

„Centrul nostru a primit toate avizele necesare pentru realizarea tratamentelor de fertilizare in vitro, unice în Nord-Vestul României și printre puținele din țară. Suntem convinşi că prin noile servicii venim în întâmpinarea nevoilor populaţiei, pentru că infertilitatea este o patologie în creştere în toată lumea, iar rezultatele muncii noastre vor aduce bucurie în multe familii. Costul unei proceduri va fi de 1.900 euro, echivalent în lei, plătibil la nevoie şi în rate. Conducerea clinicii va contacta autorităţile locale pentru a le propune să finanţeze această procedură pentru toate cuplurile cu probleme de reproducere, aşa cum se întâmplă, deocamdată, doar în Bucureşti”, a spus Antal.

Potrivit acesteia, tratamentele sunt realizate de medici acreditați, cu competențe în reproducerea umană asistată, respectiv embriologie, supraspecializări obținute în țară și confirmare prin participarea la numeroase cursuri și stagii de pregătire internațională în Italia și Germania.

Citește și: După demersul făcut de Dumitru Coarnă, încă un sindicat reacționează: În acest caz, absolut toate funcțiile trebuie egalizate la nivel maxim

„Prin aceste tratamente, dorim să ajutăm cât mai multe cupluri să aibă copii, fără să mai fie nevoite să plece în străinătate pentru acestea. Cuplurile care vor opta pentru tratamentele de fertilizare in vitro la centrul din Oradea vor avea la dispoziție o linie telefonică directă, la care vor putea beneficia non-stop de asistență din partea medicilor”, a mai spus medicul orădean.

Conform statisticilor internaționale, rata fertilității din România este sub cea medie europeană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.