Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un centru de vaccinare împotriva COVID-19 se redeschide în municipiul Deva, după o perioadă în care imunizarea s-a efectuat doar la Centrul Drive Thru

digi24.ro
centru vaccinare

Un centru de vaccinare împotriva COVID-19 se va redeschide de marţi, 28 septembrie, în municipiul Deva, în incinta Centrului cultural "Drăgan Muntean", după o perioadă de câteva luni în care imunizarea populaţiei din oraş s-a efectuat doar la Centrul Drive Thru, ce funcţionează în parcarea unui supermarket din localitate, potrivit agerpres.ro.

Centrul de vaccinare de la Centrul cultural va funcţiona zilnic, între orele 8,00-20,00, a informat Primăria Deva.

La acest centru se vor putea vaccina împotriva virusului SARS-CoV-2 toţi cei care doresc să se imunizeze împotriva bolii, fie că doresc să facă prima doză de vaccin, doza de rapel sau doza a treia pentru persoanele care au mai mult de şase luni de la prima vaccinare completă anti-COVID-19.

Sunt acceptate la vaccinare toate persoanele, indiferent de localitatea de domiciliu, fără să fie nevoie de programare, singurul act solicitat fiind cel care atestă identitatea celui în cauză.

În acest context, în judeţul Hunedoara vor funcţiona, de marţi, nouă centre de vaccinare. Acestea vor fi deschise la Deva - Centrul Drive Thru şi Centrul Cultural "Drăgan Muntean", la Casa pensionarilor din municipiul Hunedoara, la spitalele din Brad, Orăştie, Lupeni şi Haţeg, precum şi la Centrul de sănătate din oraşul Călan.

Municipiul Deva a intrat luni în scenariul roşu, după ce incidenţa cazurilor de îmbolnăviri de COVID-19 a ajuns la 3,55 la mia de locuitori, conform calculelor publicate de către specialiştii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara.

Pe ansamblul judeţului, incidenţa cazurilor de COVID-19 a ajuns la 2,18 la mia de locuitori, pentru ultimele 14 zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.