Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un cetăţean român şi unul belgian, sub control judiciar de 60 de zile pentru trafic de migranţi

News.ro
Constanţa migranţi ilegali Poliţiştii de frontieră

Un cetăţean român şi unul belgian se află sub control judiciar timp de 60 de zile, stabilit de Tribunalul Timiş, pentru trafic de migranţi, după ce au sprijinit 11 cetăţeni din India şi Pakistan să treacă ilegal frontiera pentru a ajunge în vestul Europei, potrivit Agerpres.

O patrulă a Poliţiei de frontieră a oprit pentru verificări, pe comunicaţia Comloşu Mare - Gotlob, din judeţul Timiş, un autoturism care era condus de un cetăţean român, domiciliat în judeţul Arad. La controlul efectuat, în vehicul au fost descoperite 11 persoane, cetăţeni străini, care nu aveau documente de identitate asupra lor, arată un comunicat al Poliţiei de Frontieră Timişoara remis, luni, AGERPRES.

În cadrul verificărilor, s-a stabilit că persoanele descoperite, nouă bărbaţi şi două femei, sunt cetăţeni din India şi Pakistan, cu vârste cuprinse între 20 şi 51 de ani, iar şoferul i-a preluat din zona de frontieră cu intenţia de a-i ajuta să ajungă într-un stat din vestul Europei.

Citește și: Stârnit de JUDECĂTORII ICCJ, fostul ministru Berceanu a dat `BOMBA`:`Bechtel...

Extinzând cercetările, a fost depistat pe sensul de ieşire din ţară un cetăţean belgian în vârstă de 34 de ani, persoană implicată în activitatea de organizare a grupului format din cei 11 migranţi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat, pentru cei 11 cetăţeni indieni şi pakistanezi. De asemenea, cetăţeanul român şi cetăţeanul belgian sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi, iar pe numele acestora s-a dispus măsura controlului judiciar de 60 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.