Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un cetăţean turc a fost arestat preventiv după ce şi-a rănit cu un briceag doi conaţionali, într-o parcare de lângă Timișoara

huffingtonpost.co.za
catuse

Un cetăţean turc a fost arestat preventiv pentru tentativă de omor după ce şi-a rănit cu un briceag doi conaţionali, într-o parcare de camioane de lângă Timişoara, conform news.ro.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş au anunţat că procurorii au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un cetăţean turc, pentru tentativă de omor calificat.

"În fapt, s-a reţinut că la data de 17.08.2022, în jurul orei 21.00, în timp ce se aflau în parcarea de tiruri din Vama Pitt, situată pe Calea Torontalului, km 6, Timişoara, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan, inculpatul K.K. ar fi lovit de mai multe ori persoana vătămată S.S. cu un cuţit tip briceag, cauzându-i leziuni traumatice care i-au pus viaţa în primejdie şi care necesită pentru vindecare 25 de zile de îngrijiri medicale şi imediat, în aceeaşi împrejurare, ar fi agresat şi persoana vătămată Y.A., aplicându-i şi acesteia lovituri cu cuţitul tip briceag, vizând zone vitale ale corpului şi cauzându-i leziuni traumatice care necesită pentru vindecare 15 zile de îngrijiri medicale. Atât inculpatul, cât şi cele două persoane vătămate sunt cetăţeni turci", a precizat sursa citată.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş, care a admis, joi, propunerea şi a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.