Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un cioban din Arad a fost reţinut de poliţişti: a răpit o fată de 17 ani

ciobaniprotest

Poliţiştii din Săvârşin, judeţul Arad, coordonaţi de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova, cercetează un bărbat de 33 de ani, din judeţul Covasna, bănuit de lipsire de libertate în mod ilegal. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a răpit o fată de 17 ani din localitatea Bătuţa, judeţul Arad, informează News.ro.

"În noaptea de 4/5 februarie 2021 în jurul orei 00:10, poliţiştii arădeni au fost sesizaţi de un bărbat că fiica sa, de 17 ani, ar fi fost luată cu forţa de un bărbat de 33 de ani, cioban la o stână de oi de pe raza localităţii Bătuţa. În urma apelului, s-a constituit, de îndată, echipa operativă formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, poliţişti ai oraşului Lipova şi secţiilor rurale de poliţie 7 Lipova şi 8 Săvârşin”, se arată într-un comunicat de presă, de vineri, al Poliţiei Arad.

În jurul orei 03:00, în urma căutărilor desfăşurate împreună cu luptători S.A.S. şi jandarmi ai I.J.J. Arad, fata a fost găsită în zona localităţii Nicolae Bălcescu, în locul denumit popular "Valea Mare”, la aproximativ 7 kilometri de locul de unde ar fi fost răpită.

"Din declaraţiile victimei, aceasta ar fi fost luată împotriva voinţei sale în seara zilei de 4 februarie a.c., în jurul orei 22:00. Nu ar fi fost victima vreunei alte infracţiuni”, se arată în comunicat.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor Judecătoriei Lipova cu propunere de arestare preventivă sub aspectul sâvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

(foto: arhivă).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.