Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un cioban rătăcit a fost găsit pe malul Dunării: era dezorientat și întins pe jos

caine stana ciobani

Un cioban rătăcit de sâmbătă a fost găsit luni întins pe malul Dunării, dezorientat, după căutări care au durat toată noaptea.

Polițiștii din Dolj au fost sesizați duminică despre faptul că Drăniceanu Florea, de 69 de ani, din comuna Desa, a plecat sâmbătă la prânz de la stâna unde lucra ca cioban, cu turma de oi la păscut și nu a mai revenit, relatează Mediafax.

Poliţiştii, voluntarii Primăriei Desa, un reprezentant al Ocolului Silvic, un paznic de vânătoare, precum și voluntari civili au pornit în căutarea acestului, scotocind pășunile și pădurea zona din jurul comunei Desa pe o rază de 5 kilometri.

Zona este greu accesibilă din cauza terenului care permite accesul doar până într-un punct cu autovehicule de teren, dar căutările au fost îngreunate și de lăsarea întunericului.

Poliţiştii au continuat căutările şi pe parcursul nopţii, conştienţi că viaţa bărbatului, rătăcit de aproximativ 2 zile, era în pericol.

Astfel, polițiștii au scotocit și zonele în care se poate ajunge doar pe jos și au găsit o cărare cu urme.

Cărarea i-a dus pe poliţişti în punctul denumit „Lata", pe malul Dunării, unde bărbatul a fost găsit întins pe joi, conştient dar dezorientat.

Citește și: Emil Boc a răbufnit! A luat la țintă Guvernul, după contrele cu Vlad Voiculescu: ‘Trebuie să pună capăt sistemului Pile, Cunoștințe și Relații’

Ulterior, ciobanul a fost dus la spital de către un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Dolj și a rămas internat.

„În jurul prânzului, bărbatul a fost vizitat de poliţisti care s-au bucurat să constate faptul că acesta se află într-o stare bună de sănătate şi că în curând va fi externat”, transmite IPJ Dolj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.